پارتیشن ام دی اف MDF ، کابینت ام دی اف MDF آشپزخانه

پارتیشن ام دی اف MDF ، کابینت ام دی اف MDF آشپزخانه

گروه صنعتی پارسه سازه طراح و مجری انواع پارتیشن اداری و صنعتی و سقف کاذب
پارتیشن ام دی اف MDF ، کابینت ام دی اف MDF آشپزخانه

پارتیشن ام دی اف MDF ، کابینت ام دی اف MDF آشپزخانه

گروه صنعتی پارسه سازه طراح و مجری انواع پارتیشن اداری و صنعتی و سقف کاذب

پارتیشن ام دی اف MDF چیست ؟

پارتیشن ام دی اف MDF چیست ؟

سیستمهای جداکننده های کاذب که با نام پارتیشن شناخته میگردند ، نوعی تجهزات چوبی و فلزی هستند که جهت تقسیم بندی فضاهای دالخلی بوده و با هذف منظم شدن محیط و با پیش بینی قابلیت احتمالی جابجای طراحی و ساخته میشوند. استفاده از پارتیشن در کشور ما سابقه طولانی ندارد و مصرف آن در پروژه های اداری و تجاری که نیاز به طراحی محیط بر مبنای احتیاجات جاری میباشد و امکان تغییرات نیز وجود دارد رواج پیدا کرده است .

پارتیشین های اداری بر مبنای معیاریهای ساخت به چهار گروه تقسیم میگردند :

الف ) پارتیشن های تمام MDF

ب ) پارتیشن MDF- آلومینیوم

ج ) پارتیشن MDF – شیشه

د ) پارتیشن آلومینیوم و شیشه ( صنعتی) ( خارج از حیطه فعالیت ما میباشد)

 

الف ) پارتیشن اداری تمام MDF:

این نوع از پارتیشن تنها به وسیله ورقهای MDFساخته میشود.به دیلیل نیاز به ایستایی و مقاومت در محل و همچنین با پیش بینی قابلیت حمل ، قطر بدنه اصلی در این نوع از پاریشنها 9-15 سانتیمتر میباشد که متناسب با عرض و ارتفاع مورد نیاز قابل تغییر میباشد. درضمن به علت ایجاد فضا در بین جداره و پارتیشن ، میتوان از پرده های کرکره ای (با هدف محفوظ بودن فضای داخلی پارتیشین و یا چاپ لوگوی شرکتها بر روی پرده ها )درون جداره داخلی استفاده نمود . این نوع پاریشن ها با عرضهای متغیر از 90 تا 160 سانتی متر و ارتفاع 140 تا 380 سانت قابل اجرا میباشد.


 

پارتیشن اداری

 

 

ب ) پارتیشن MDF- آلومینیوم

ترکیبی از MDF و آلومینیوم در ساخت آن استفاده شده است. جداکننده هایی که سبک ، که در بازار به علت سرعت در پیاده سازی آن متداول شده است. استفاده از آلومینوم در این نوع از پارتیشن ، باعث بالا رفتن جذابیت و استحکام این پارتیشن شده است. آلومینیوم های مورد استفاده در این نوع از پارتیشن ها به دلیل داشتن رنگهای مختلف و با کیفیت و ترکیب مناسبی که با رنگ MDF ایجاد میکند ، امکان هارمونی با محیط را دارند.

این نوع پارتیشن ها خد به دو دسته تقسیم میشوند:

 

 

1- پارتیشن اداری MDF و آلومینیوم تک جداره :
در این نوع از پارتیشن از آلومینوم به عنوان فریم و اسکلت بندی اصلی و از
MDF و شیشه به عنوان پرکننده های سطح استفاده میشود . قطر این نوع پاریشن بسیار کم و در حدود 4 تا 6 سانت میباشد . عرض و ارتفاع آن هم بسته به محیط قابل اجرا میباشد . از مزایای این نوع پارتیشن ، قطر کم ، مقاومت بالا ، نقل و انتقال و تغییرات سریع و قیمت پایین آن میباشد .

  

 

پارتیشن اداری

 

 

2-     پارتیشن اداری MDF و آلومینیوم دو جداره :

در ساخت این نوع از پارتیشن اداری ، از استراکچرهای مخصوصی جهت کادربندی و به عنوان قطعات اصلی پارتیشن استفاده میگردد که خود حالت دو جداره بودن را داراست . از MDF و ورقهای کامپوزیتی جهت پرکردن سطح ، از شیشه های سندپلاست جهت تبادل نور ، از پرده های تیغه ای شاخک دار جهت محفوظ کردن شیشه ها و از داکتهای داخلی جهت گذر کردن کابل و سیمها استفاده میگردد . این نوع پارتیشن قطری ثابت و در حدود 10 سانتی متر دارد . عرض و ارتفاع آن نیز بر اساس محیط قابل پیاده سازی میباشد.

 

پارتیشن اداری

 

 

 


 

ج) پارتیشن MDF- شیشه :

در این پارتیشن از صفحات MDF به عنوان پایه و بخش اصلی کار استفاده میشود و از شیشه در مواردی که مشتریان لازم بدانند جهت زیبایی یا دسترسی به دید بیرون استفاده میگردند. در واقع این نوع پارتیشن همان پارتیشن بخش اول میباشد که در بخشهایی از آن شیشه استفاده شده است.

این نوع پارتیشن نیز  به دو گروه تقسیم شده است :

1- پارتیشن MDF – شیشه معمولی :

در این پارتیشن در بین صفحات MDF  برحسب محیط اجرا ، از شیشه معمولی 4تا 8 میل سفید یا رنگی استفاده میگردد.

 

پارتیشن اداری

 

 

2- پارتیشن MDF – آجر شیشه ای :

در این پارتیشن از آجرهای شیشه ای در بین صفحات MDF جهت زیبایی کار استفاده شده است. در این نوع از پارتیشن ، استفاده از نورپردازی ، باعث بالا رفتن زیبایی کار میشود